Prilagođeni alati za zapošljavanje za tvrtke

Odluke o zapošljavanju temelje se na iskustvu kandidata, njihovim životopisima i subjektivnim procjenama njihovih sposobnosti. No u današnje vrijeme, informatika i neuroznanost ujedinjuju se u rješavanju problema „ljudskog kapitala“.

Objektivno određujemo karakteristike potrebne za obavljanje posla.

Ove informacije, uz iskustvo kandidata i procjenu osobe koja je obavila intervju, omogućuju uspješno zapošljavanje prave osobe na pravo radno mjesto.

Evo kako naš postupak djeluje:

  1. Upotrebljavamo vlastite instrumente za procjenu kako bismo procijenili uzorak vaših zaposlenika na istoj poziciji (radnome mjestu).
  2. Vaše rukovodstvo ocjenjuje svakog zaposlenika u uzorku.
  3. Izračunavamo korelacije podataka s ocjenama rukovodstva.
  4. Izrađujemo kratak, probirni instrument za procjenu koji određuje koje su vještine i sposobnosti povezane s vašim najboljim djelatnicima.
  5. Kreiramo prilagođeni test za nove djelatnike prema uzorku postojećih.

Naš postupak primjenjiv je na gotovo sve poslove, ali izričito smo usredotočeni na ključne pozicije u tvrtkama. Ove informacije, u kombinaciji s procjenom poslodavca temeljenom na njegovu iskustvu, stvaraju „predložak podudaranja“ koji rezultira zapošljavanjem odgovarajuće osobe.

Bihevioralna istraživanja tržišta

Potrošači imaju više izbora proizvoda i usluga nego ikad prije, a tvrtkama nikada nije bilo važnije razumjeti kako i kad njihovi kupci donose jednostavne ili čak složene odluke o kupnji. Ova vrsta istraživanja tržišta postaje sve važnija, jer kupci sve više postaju tehnološki potkovani i imaju informacije čak i prije nego što se odluče za kupnju i posjete trgovinu. Bihevioralna istraživanja tržišta pomažu u pronalaženju najbolje metode utjecaja na kupce i privlačenja kupaca prema Vašim proizvodima i uslugama.

Bihevioralno istraživanje i segmentiranje tržišta opisuje specifične korake u procesu kupnje Vašeg idealnog kupca, uključujući ono što Vaš idealni kupac želi, zašto to želi, koje su željene koristi te način na koji kupac zadovoljava svoje potrebe. Istraživanjem tržišta tvrtke uče koje korake kupci poduzimaju kako bi stekli svijest, kupili proizvode i usluge te dugoročno postali lojalni brendu. Bihevioralna istraživanja se, u konačnici, naslanjaju na sljedeću, širu uslugu, razumijevanje ljudskog ponašanja.

Razumijevanje ljudskog ponašanja

Tvrtka smo čiji zaposlenici vjeruju da je tumačenje ljudskog ponašanja jednako i umjetnost koliko i znanost. Kako bi našim klijentima pomogli da se povežu sa svojim novim i potencijalnim korisnicima razumijevajući ljude, njihove reakcije i ponašanje, kako se osjećaju i zašto, koristimo različite napredne istraživačke i znanstvene tehnike.

U našem radu kombiniramo neuroznanost, bihevioralnu znanost, psihologiju te podatkovnu znanost.

Naša je želja stvoriti komparativnu poslovnu prednost za naše klijente razumijevajući i tumačeći ljudsko ponašanje.

Kombinirajući različite istraživačke metodologije u suradnji sa znanošću i heuristikom ponašanja, možemo uistinu razumjeti ljude, njihove postupke i stavove.

Našim klijentima pružamo holističko razumijevanje ljudi koje omogućuje promjenu nastupa te pokretanje različitih marketinških kampanja, proizvoda i usluga uz učinkovitu komunikaciju i interakciju s ljudima.

Vjerujemo da, ukoliko mi i naši klijenti razumijemo i detaljno poznajemo ciljanu publiku, tada će i publika biti bolje angažirana i otvorena, a proizvodi i/ili usluge će imati bolju reputaciju i vjerodostojnost, češće preporuke i značajnu prednost na tržištu u odnosu na konkurenciju.