O nama

Tvrtka DeeP Research d.o.o. osnovana je s ciljem istraživanja potreba tržišta kroz bihevioralna istraživanja, psihometrijska testiranja, neuroznanost i podatkovnu znanost.

Za nas, nemjerljivo postaje izmjerljivo!

Cilj nam je našim inovativnim pristupom i alatima stvoriti komparativnu poslovnu prednost za naše klijente razumijevajući, tumačeći i predviđajući ljudsko ponašanje i utjecaj unutarnjih i vanjskih faktora na njihovu percepciju i perspektivu.

Kombinirajući različite istraživačke metodologije poput neuroznanosti, bihevioralne znanosti, psihologije i podatkovne znanosti, u suradnji sa heuristikom ponašanja, možemo uistinu razumjeti ljude, njihove odluke, postupke i stavove.

Naša misija

Našim klijentima pružamo holističko razumijevanje ljudi koje omogućuje promjenu nastupa te pokretanje različitih marketinških kampanja, proizvoda i usluga uz učinkovitu komunikaciju i interakciju s ljudima.

Vjerujemo da, ukoliko mi i naši klijenti razumijemo i detaljno poznajemo ciljanu publiku, tada će i publika biti bolje angažirana i otvorena, a proizvodi i/ili usluge će imati bolju reputaciju i vjerodostojnost, češće preporuke i značajnu prednost na tržištu u odnosu na konkurenciju.

Naša uvjerenja

Tvrtka smo čiji zaposlenici vjeruju da je tumačenje ljudskog ponašanja jednako i umjetnost koliko i znanost. Našim klijentima pomažemo da se još dublje i čvršće povežu sa svojim klijentima i korisnicima razumijevajući njihove potrebe, reakcije, emocije i ponašanja.

Znanost je temelj postupka koji primjenjujemo
Znanost pruža vjerodostojne informacije. Psihometrijski sustav nije subjektivan alat za samoprocjenu, nego objektivan instrument za procjenu utemeljen na neuroznanosti i umjetnoj inteligenciji. Uz pomoć naših psihologa dobivate jedinstvenu uslugu razumijevanja ponašanja Vaših ciljanih skupina.
Pročitaj više
Razumijevanje potreba klijenata je ključno
Čvrsto vjerujemo da se dubokim razumijevanjem ljudskog ponašanja može stvoriti privlačniji proizvod ili usluga. Naše ekspertize pomažu organizacijama u strateškim odlukama definiranja novih proizvoda i usluga na i njihovoj uspješnosti na tržištu.
Pročitaj više
Iz znanstvenih podataka crpimo informacije
Upotrebljavamo podatke i dokazanu znanost kako bismo ispunili našu ulogu u povezivanju naših klijenata s njihovim ciljnim skupinama.
Pročitaj više
Integritet i povjerenje nam je važno
Povjeravaju nam se osobne informacije o vještinama i sklonostima osoba te potrebama organizacija. Posvećeni smo zaštiti privatnosti svih uključenih strana.
Pročitaj više